CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 14, 2011

Salah Masuk Opis =_=

Adui..tidak tau lah mcm mana nak cerita..ni tgah menaip ni masih lagi aku senyum2 sendiri...macm ni...hari ni aku lewat masuk keja..hehehe..sory bos..dah lah lambat...boleh2 pulak aku salah masuk tempat keja lama aku..hahahahah siap duk cerita ngan bos lama pulak tu..hahahha...pastu udah syok cerita exbos aku tanya " ko cuti ka? tau ko ponteng keja?" aku pun blur jap...bila aku ingat aku silap masuk aku pun apa lagi ketawa sambil angkat beg kuar dari tempat keja lama..ya allah..apa da jadi ngan aku hari ni...

sampai kat opis aku buat slumber...sambil buka fail..senyum sendiri2..kwn kat sbelah tgk aku ni mcm orang gila...hahaahahha...
ni kompom msti kes rindu ngan bos lama...

hope next week aku x salah masuk opis lagi..
Hahhahaha..Malu aku hari ni... oh tidakkkkk!! =_= V

21 comments:

  1. hahahaa..... sure buka blur jer.... thanks follow

    ReplyDelete
  2. amboiiii ... siap g tempat keja lama lagi..nasib baik tak musuh ngan bos lama ..kalau tidak memang hanta leher lah ....nice blog . follow u ..follow me back ya !

    ReplyDelete
  3. tq all..hahahhaha..aku xkan lupa peristiwa ari ni..

    ReplyDelete
  4. Kat opis lame tu orang tak ramai2 ketawa ke?..kihkihkih..

    ReplyDelete
  5. naga: aku dgr gak kwn2 kat sna ketawa dorang sangka aku duk lepak mcm exbos aku sgka gak..heheheh

    ReplyDelete
  6. haha nampak sangat rindu tu :)

    ReplyDelete
  7. sis92..hahahah nmpak sgt aku rindu ngan exbos aku kan..
    muhamad hanif : err apa la aku ni kan...hahaha

    ReplyDelete
  8. Ayie: a`ah mamai la ba tu masih tu pasl salh masuk tmpat...

    ReplyDelete
  9. mesti org dlm opis tu pelik kan..HAHAHAH.. :D

    ReplyDelete
  10. Cik Tetra: agak2 awk dorng pelik x tgk sya duk syok crta mcm sambil makn biskut..hahahha...lucu la pulak bila ingt balik...

    ReplyDelete
  11. hehe blh ehh smpai silap hehe
    bru tkar keja ka dah lama hehe
    klu baru ja patut la hehe

    ReplyDelete
  12. fatin: bru tukar tmpat keja..x smpai 2 bulan pun huhuhu

    ReplyDelete
  13. wakakaakaka...sah muko tebal cam kulit pokok terap..

    ReplyDelete
  14. apek poyo: hahahhahaha....kompom la ba tu..hehehe....

    ReplyDelete
  15. aik, mcm tu pun bole.. lawak la akk nie. hehe ;)

    jgn clap lgi pasni ye..huhu

    ReplyDelete
  16. ieyza: hope x silap lgi dek...hehheheh

    ReplyDelete
  17. hahaha!!~~tula..lain kali tengok kiri kanan dulu..hehehe..

    ReplyDelete
  18. Aien Najwa: huhuhuhuh..dah lah lewat time..nak tgk kiri kanan punn x sempat...hehhehe

    ReplyDelete
  19. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete